NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Add more content here...
Home » Reisblogs » 2021-10-03 Nuévalos

2021-10-03 Nuévalos

We rijden van Zaragoza door het weidse landschap naar een meer natuurgerichte locatie. Een plaatsje aan een stuwmeer: Embalse de la Tranquera. We kunnen gaan staan op de CP in Nuévalos, maar aan het stuwmeer is ook een aantal miradors waar je met de camper kunt staan.

Onderweg komen we langs Calatayud, op zich ook een bezoek waard vanwege het kasteel de la Torre Mocha, maar wij komen hier voor het goedkope tankstation dat we online vonden.

  • Embalse La Tranquera
  • Embalse La Tranquera

We komen bij het stuwmeer en rijden een aantal miradors af. De eerste is lekker groot en goed geschikt, maar wel erg afgelegen, de volgende ligt dichter bij het stadje Nuévalos, maar is niet ideaal. We rijden door naar Nuévalos en zoeken de CP aldaar, maar die blijkt voor onze camper niet bereikbaar. Zo groot is-tie nou ook weer niet, maar toch… We overwegen nog even om bij het Monasterio de Piedra te gaan staan, maar dat is gesloten en we keren toch maar weer terug naar de tweede mirador, waar we een prima nacht doorbrengen. Domper op dit alles is het weer: het is gaan regenen en dat doet wel af aan de grootsheid van zo’n stuwmeer.

Volgende etappe

Molina de Aragón

Laat een reactie achter