Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Bevriende blogs » Bevriende camperblogs
links naar andere camperblogs

Bevriende camperblogs

Natuurlijk zijn wij niet het enige camperblog. Verre van.

Wij willen jullie graag kennis laten maken met een aantal blogs die naar onze smaak goed en informatief zijn. Sites waar je als camperaar echt iets aan hebt! Hoewel we ze lang niet allemaal persoonlijk kennen hebben we deze pagina toch ‘bevriende camperblogs’ genoemd’. Een naam als ‘andere camperblogs’ vinden we wat kil overkomen. We vragen hen in ieder geval om toestemming om ze hier te mogen vermelden. Hierbij alvast de eerste links. Hopelijk snel meer!

https://camperoppad.com/Jan en Agnes rijden sinds 2014 door heel Europa met de camper. Ze wandelen, fietsen, geven reistips, fotograferen en doen aan geocaching.
https://genietenmetdecamper.nlJohan en Gini reizen met hun buscamper en genieten van wandelen en fotograferen, in de stad of de natuur.
http://www.thegreywanderers.nl/blog/Gepke en Joop zwerven graag met onze kampeerauto langs mooie plekjes in Europa en daar buiten en hebben reisblogs van 1980 tot nu.

Bloggers op social media

Natuurlijk hebben niet alle bloggers een eigen internet site. Er zitten er ook veel op facebook, instagram, polasteps, etcetera. Het is voor ons ook geen doen om die allemaal te kennen. Heb je zelf een site of pagina op social media, laat het ons weten op “camper AT no-mad PUNT nl” en we nemen zeker even een kijkje. Wederzijds liken is natuurlijk altijd mogelijk. Wij zitten zelf op Facebook, Twitter (‘X’), Instagram en Youtube.

Misschien tot ziens onderweg!

Heb je iets aan onze informatie gehad?
Dan zouden we het zéér waarderen als je dat wilt vermelden op je site of social media (liefst natuurlijk met een link naar deze pagina:)
Wil je weten wie wij zijn en wat we doen? Lees dan Over ons