NO-MAD Logo Achterzijde
Home » Product reviews » Tank-O3 waterzuivering in actie!

Tank-O3 waterzuivering in actie!

Eigenaar Geert de Bekker van Tank-O3 stond op de Camper-Expo in Houten met een opengewerkt model waarin de werking van de Tank-O3 prachtig te zien is. Je ziet dat de katalysator het water in de tank omzet in Ozon. Het Ozongas bubbelt zichtbaar naar boven. Het Ozon zorgt actief voor de ontsmetting van het water in de verswatertank van je camper.

Ozon doodt de bacteriën en is erg efficiënt tegen de bacterie die Veteranenziekte veroorzaakt: Legionella. De Tank-O3 onderscheidt zich van andere ontsmettingsmiddelen omdat het water continue wordt ontsmet (en niet eenmalig, zoals bij chemicaliën). Tevens is het gas ook in de leidingen werkzaam, waardoor ook deze continue worden ontsmet.

https://m.youtube.com/watch?v=wi14kWHTP10

Zoals je weet, kun je via ons een kortingcode krijgen. Bij een bestelling van een Tank-O3 krijg je er een vervangingssetje gratis bij. Een korting ter waarde van maar liefst 10%!

Meer info op www.tank-o3.nl.
Vraag hier eerst onze kortingcode aan voordat je bestelt!

    Je krijgt je kortingscode *direct* per email toegestuurd.
    Ga dan naar website https://www.tank-o3.nl , klik op de knop "bestellen" en vul daar je Camper NO-MAD kortingscode bij je bestelling in.

    Wil je je aanmelden voor NO-MAD bericht notificatie? (verplicht)

    We wensen je veel plezier met je Tank-O3 en veel veilige kilometers!

    Laat een reactie achter