Camper Caravan Wereld Assen

Categorie

Datum/Tijd
17/09/2021 - 19/09/2021
10:00 - 17:00

Locatie
Expo Assen


Omschrijving

Let op! Vrijdag al open om 9:00 uur.

Camper Caravan Wereld maakt zich klaar voor een najaarseditie op 17, 18 en 19 september 2021. Niet eerder was de vraag naar campers zo groot en daarom omarmt Camper Caravan Wereld de sterk groeiende vraag naar vrijheid en veiligheid. Op 15.000m2 vloeroppervlakte combineert de beurs campers, caravans en alles wat te maken heeft met kamperen. De beurs wordt gekenmerkt door een ruim aanbod scherp geprijsde modellen van verschillende merken, indelingen en leeftijden, zowel nieuw als gebruikt.

Voor een bezoek is het reserveren van een starttijd noodzakelijk. Dit geldt voor iedereen, ook voor bezoekers met een relatie- of vrijkaart. Eenmaal binnen mag je zolang blijven als je wilt. We doen dit zodat er een limiet gesteld kan worden op het aantal bezoekers per tijdsblok en hiermee de bezoekersstromen gespreid worden over de dag. Bovendien is de informatie cruciaal voor eventueel bron- en contactonderzoek.

Camper Caravan Wereld is meer dan alleen een verkoopshow. We hebben ook nog een informatief randprogramma. Klik hieronder op de programmaonderdelen voor meer informatie over wat er allemaal te doen valt op Camper Caravan Wereld.

Presentaties

De presentatietijden gelden voor alle dagen van het evenement.

10.30 – 11.15 uur – Arie de Ruijter: Dus u wilt een camper?

11.30 – 12.15 uur – Arie-Piet Noordegraaf: Veilig rijden met de camper

12.30 – 13.15 uur – VAN-Jorn: Van bestelwagen tot camper

13.30 – 14.15 uur – Veilig Verkeer Nederland: Test je verkeerskennis

Wat weet jij nog van de algemene verkeersregels? Ben je op de hoogte van de specifieke regels voor het rijden met een camper of voertuig met caravan? En ken je de nieuwste verkeersborden en -regels? Het is niet altijd even makkelijk! Doe tijdens Camper Caravan Wereld in Assen mee aan de Verkeersquiz van Veilig Verkeer Nederland, afdeling Noord Drenthe/Assen. Heb jij alle vragen goed of is een opfriscursus hard nodig? Dan kun je je tijdens de beurs hiervoor opgeven.

Veilig Verkeer Nederland is een maatschappelijke organisatie die werkt aan de verkeersveiligheid van Nederland. Het doel van de organisatie? Bewustwording van het feit dat iedereen verkeersdeelnemer is en dat iedereen makkelijk een steentje kan bijdragen aan een veilig verkeer. Jaarlijks ontwikkelen ze educatieve programma’s en campagnes om jou als weggebruiker bewust te maken van je gedrag in het verkeer.

14.30 – 15.15 uur – Arie de Ruijter: Dus u wilt een camper?

15.30 – 16.15 uur – Arie-Piet Noordegraaf: Veilig rijden met de camper

VrouwRijdtCamper proeflessen

Als het op rijden in een camper aankomt, zijn met name vrouwen daar onzeker over. Dat komt niet zelden door de reacties van anderen. Het bracht Tineke de Ruijter op het idee om VrouwRijdtCamper te starten.

Tineke de Ruijter van VrouwRijdtCamper is een bevoegd en ervaren rijinstructeur en leert je hoe je vertrouwd raakt met je eigen camper om veilig en relaxed te rijden. Altijd al willen weten hoe het is om in een camper te rijden? Een proefrit maken, om tijdens de beursuren de eerste ervaringen achter het stuur van een camper op te doen, kan! Graag voorafgaand aan de beurs aanmelden via tineke@vrouwrijdtcamper.nl.

Openbaar?
Ja

Toegang gratis?
Nee

Toegangsprijs
€ 8,- online; € 9,- aan de kassa

Kinderen gratis?
Ja

Tot en met welke leeftijd?
12

Prijs is per
Persoon

Prijs is inclusief

Parkeren gratis?
Ja

Parkeerprijs

Honden toegestaan?
Ja (voorwaarden!)

Prijs per hond

INDIEN TREFFEN: Max. # equipes

Meer informatie op:
https://campercaravanwereld.nl

Geef een antwoord

Over NO-MAD

NO-MAD bevat informatie voor camperaars. We verwijzen naar bestaande bronnen of maken deze zelf. Verder schrijven we over Routes, Plaatsen, Natuur, Cultuur, Architectuur, Koken op zonnewarmte, Producten, Diensten, Foto-Videoapparatuur, Navigatie en Handige tips.

Sponsors

Wij krijgen inkomsten via sponsoring (weggeef acties), affiliate marketing (korting) en/of advertenties. Wij vermelden altijd of een item gesponsord is, maar we zijn geen roeptoeter. We laten ons sowieso nooit betalen voor de inhoud, bespreken producten en diensten altijd volledig  onafhankelijk en geven ons eigen oordeel.

Copyright

© Teksten: NO-MAD 2018 e.v.
© Beeldmateriaal: NO-MAD 2018 e.v.

Tekst overnemen? Linken?
Neem s.v.p. even contact op:
camper AT no-mad.nl