Mobicar Caravan en Motorhome Expo (Brussel)

Categorie

Datum/Tijd
21/10/2021 - 25/10/2021
10:00 - 18:00

Locatie
Brussels Expo – Paleis 5, 6, 7 en 9 + patio


Omschrijving

Mobicar is dé internationale beurs voor caravans, motorhomes en kampeeraccessoires en -diensten die dit jaar voor de 58ste keer plaatsvindt. Je vindt er internationale exposanten met meer dan 700 nieuwe modellen van motorhomes en caravans, alsook exposanten met de beste accessoires, tips en trics voor een geslaagde kampeervakantie.

Tickets verkrijgbaar vanaf 16 augustus

Georganiseerd door de BCCMA.
De Belgian Caravan-Camping and Motorhome Association (BCCMA) verdedigt de belangen van constructeurs en importeurs van vrijetijdsvoertuigen in België. De vereniging is de spreekbuis van alle professionals uit de sector die handelen in caravans, motorhomes, stacaravans, campingmateriaal en accessoires. BCCMA promoot en komt op voor het mobiliteitstoerisme op sociaal, cultureel en economisch vlak. Daardoor is de vereniging zowel een informatiebron voor alle gebruikers van vrijetijdsvoertuigen als een permanente gesprekspartner voor professionals en officiële instanties.

Openbaar?
Ja

Toegang gratis?
Nee

Toegangsprijs
€ 12,- Kinderen tot 12 Gratis

Kinderen gratis?
Onbekend

Tot en met welke leeftijd?

Prijs is per
Persoon

Prijs is inclusief

Parkeren gratis?
Nee

Parkeerprijs
€ 10,-

Honden toegestaan?
Onbekend

Prijs per hond

INDIEN TREFFEN: Max. # equipes

Meer informatie op:
https://www.mobicar.be/

Geef een antwoord

Over NO-MAD

NO-MAD bevat informatie voor camperaars. We verwijzen naar bestaande bronnen of maken deze zelf. Verder schrijven we over Routes, Plaatsen, Natuur, Cultuur, Architectuur, Koken op zonnewarmte, Producten, Diensten, Foto-Videoapparatuur, Navigatie en Handige tips.

Sponsors

Wij krijgen inkomsten via sponsoring (weggeef acties), affiliate marketing (korting) en/of advertenties. Wij vermelden altijd of een item gesponsord is, maar we zijn geen roeptoeter. We laten ons sowieso nooit betalen voor de inhoud, bespreken producten en diensten altijd volledig  onafhankelijk en geven ons eigen oordeel.

Copyright

© Teksten: NO-MAD 2018 e.v.
© Beeldmateriaal: NO-MAD 2018 e.v.

Tekst overnemen? Linken?
Neem s.v.p. even contact op:
camper AT no-mad.nl