Camperbeurs Hardenberg

Categorie

Datum/Tijd
23/09/2021 - 25/09/2021
10:00 - 17:00


Omschrijving

Camperbeurs Hardenberg verplaatst naar 24, 25 & 26 september 2021

De Camperbeurs najaar 2020 was al eerder verplaatst naar het voorjaar naar het voorjaar 2021 in de hoop om er in maart weer een mooi event van te maken met de nieuwste trends op campergebied. Helaas houdt het coronavirus ons land nog steeds in de greep en kon Camperbeurs in maart geen doorgang vinden.

De meest recente ontwikkelingen zoals de Covid-19 varianten, de lockdown en een nog steeds geldend verbod op evenementen, maken het doorgaan van beurzen op korte termijn onmogelijk. In samenspraak met exposanten en partners is dan ook besloten dat Camperbeurs Hardenberg verplaatst wordt naar 24, 25 & 26 september 2021.

Meer dan 75 exposanten presenteren je in september de nieuwste campers en brengen je op de hoogte van alle trends op campergebied. Ook kun je er terecht voor inspiratie voor jouw volgende reis en vind je er de beste camper-accessoires. Met 6 ruime hallen is dit hét perfecte dagje uit!

Openbaar?
Ja

Toegang gratis?
Onbekend

Toegangsprijs
voorverkoop € 8,- (5-12 jaar € 4,50); aan de deur € 9,- (4-12 jaar € 5,-)

Kinderen gratis?
Onbekend

Tot en met welke leeftijd?

Prijs is per
Persoon

Prijs is inclusief

Parkeren gratis?
Onbekend

Parkeerprijs

Honden toegestaan?
Onbekend

Prijs per hond

INDIEN TREFFEN: Max. # equipes

Meer informatie op:
https://www.camper-beurs.nl/

Geef een antwoord

Over NO-MAD

NO-MAD bevat informatie voor camperaars. We verwijzen naar bestaande bronnen of maken deze zelf. Verder schrijven we over Routes, Plaatsen, Natuur, Cultuur, Architectuur, Koken op zonnewarmte, Producten, Diensten, Foto-Videoapparatuur, Navigatie en Handige tips.

Sponsors

Wij krijgen inkomsten via sponsoring (weggeef acties), affiliate marketing (korting) en/of advertenties. Wij vermelden altijd of een item gesponsord is, maar we zijn geen roeptoeter. We laten ons sowieso nooit betalen voor de inhoud, bespreken producten en diensten altijd volledig  onafhankelijk en geven ons eigen oordeel.

Copyright

© Teksten: NO-MAD 2018 e.v.
© Beeldmateriaal: NO-MAD 2018 e.v.

Tekst overnemen? Linken?
Neem s.v.p. even contact op:
camper AT no-mad.nl