NO-MAD Logo Achterzijde
Home » Camper NO-MAD » Over ons » Facebook en Twitter: onze andere kanalen
Camper NO-MAD social media kanalen

Facebook en Twitter: onze andere kanalen

Zoals al eerder aangekondigd hebben wij – naast onze NO-MAD sociale media kanalen (facebook, twitter, instagram, tumblr) – ook andere facebook en twitter kanalen voor meer specifieke onderwerpen.

Camper Alert Europe (facebook en twitter)

Facebook en Twitter: Camper Alert Europe

Zo hebben wij op facebook en twitter CamperAlertEurope. Een kanaal waarop camperaars, caravanners, kampeerders, en backpackers elkaar kunnen waarschuwen voor levensbedreigende situaties in Europa.
Denk aan zware storm, hevige regenval en overstromingen, aardverschuivingen, lawine’s, extreme sneeuwval, kortom: allerlei rampen waarbij kampeerders het leven kunnen laten als ze niet op tijd gewaarschuwd worden.
Natuurlijk worden dat soort situaties ook gemeld via de nieuwsmedia, waar wie heeft er nou 24/7 een radio en/of TV aanstaan? Je mobieltje staat wel altijd aan en is dus hét geëigende medium om te waarschuwen en gewaarschuwd te worden.
Facebook: @camperalerteurope
Twitter: @camperalerteur1

Camping Musician
(facebook en twitter)

Facebook en Twitter: Camping Musician

Wij zijn zelf muzikanten en vinden het leuk om af en toe voor publiek op te treden. Wij saan echter met onze camper vaak ‘wild’ of op camperplaatsen. Daar hoef je niet echt veel publiek te verwachten.

Maar met enige regelmaat zijn we ook op de camping te vinden, omdat campings nou eenmaal faciliteiten bieden, die we zelf niet aan boord hebben (zoals bij voorbeeld een wasmachine, maar ook een lange warme douche is op zijn tijd niet te versmaden). Verder zullen we ook een camping opzoeken als we even een paar dagen niet willen rijden, maar bij voorbeeld liever in de zon zitten te luieren. We vinden het dan leuk op een optreden te verzorgen op die camping in ruil voor een staplaats en eten/drinken, of gewoon voor geld – ook niks mis mee.

Dit zullen meer mensen (willen) doen. Daarom hebben we Camping Musician opgezet als vraag en aanbod marktplaats tussen camping eigenaars en reizende muzikanten (of musicerende reizigers 🙂 ). Iedereen is welkom om lid te worden.
Facebook: @campingmusician
Twitter: @CampingMusician

GoSun user group Europe
(facebook)

Facebook groep: GoSun user group Europe

Wij zijn liefhebbers van milieuvriendelijk koken. Daarom hebben wij mogelijkheden aan boord om zonder gas te koken. Dat kan ook met een kolenbarbecue,  maar dan moet je briketten of houtskool meezeulen èn het is niet milieuvriendelijk te noemen.

Enter de zonne-oven. Koken op zonnewarmte. Dat kan op veel manieren, maar met een glasbuis zonne-oven van GoSun gaat dat wel heel erg efficient. In tegenstelling tot wat de naam suggereert hoeft het niet heel erg warm weer te zijn om met een zonne-oven te koken. Ook met licht bewolkt weer of op een zonnige winterdag kun je prima koken.
Dat komt door de uitstekend geisoleerde vacuumbuis. De zonnewarmte (zonlicht) kan er wel in, maar niet uit. Kookduur is nèt even iets langer dan in een conventionele oven, maar niet storend.

We zijn erg  blij met onze GoSun Sport, maar ze hebben ook andere modellen. Voor ieder wat wils. Ze zijn niet echt goedkoop, maar de 5% korting die je via ons kunt krijgen op een bestelling bij www.gosuneurope.com is mooi meegenomen. Èn je hebt vanaf dat moment gratis brandstof 🙂

Facebook: GoSun users Europe (pagina)
Facebook: GoSun user group Europe (groep)

Laat een reactie achter