Geen korting meer op GoSun

Koken? Op zonlicht?

Jazeker! En bakken, braden, stomen en smoren!

Wat kun je allemaal maken dan?

Kijk hier wat je zoal kunt bereiden met een GoSun zonneoven. Er zijn ook verschillende maten zonne-ovens. Kijk voor meer informatie en kosten op www.gosuneurope.com.

Ik heb al een barbecue!

Oh, echt? Wij ook, maar die nemen we niet mee in onze camper. Veel te smerig en te zwaar. Bovendien geeft het overlast op de camping.  Lees 4 redenen om niet te BBQen en 6 om hem weg te doen.

Dan moet het zeker tropisch warm zijn om te koken?

Nee, kan zelfs met -20 graden! Als er maar (af en toe) zon is. Half bewolkt kan dus ook prima.

Hoe werkt dat dan?

Nou, zo.

Helaas géén korting meer!

We werden er recent op attent gemaakt door onze lezers, dat de website gosuneurope.com niet meer actief was en doorlinkte naar de Amerikaanse site. We deden navraag bij onze contactpersoon en kregen tot onze spijt het volgende te horen:

Dag André,

Door vakantie was de mail even blijven hangen.

De website is inderdaad sinds kort doorgelinkt naar de Amerikaanse website. Wij hebben namelijk sinds de uitbraak van Corona geen aanvoer van nieuwe producten meer gehad. GoSun USA had nog voorraad staan en levert dat nu rechtstreeks aan Europese klanten. 

Zoals je kunt voorstellen was dat voor ons niet langer rendabel en daarom hebben we met GoSun afgesproken dat zij alle website verkopen (en bijhorende customer service) zelf blijven doen.

Onze website is daarmee niet meer live en bestaande programma’s lopen niet langer. Ik moet eerlijkheidshalve ook bekennen dat het effect op codes ons volledig ontgaan is tot jouw mail. de website is omgezet en daarmee uit de lucht gegaan. Ik kan me voorstellen dat dit rouw op het dak komt vallen, maar helaas kan ik aan de situatie niets veranderen.

Dat betekent concreet helaas dat we geen campagnes meer kunnen voeren en dat daarmee de samenwerking tussen ons inderdaad beëindigd. Dank voor het enthousiasme voor de producten!

De kortingactie is dus afgelopen.
Reeds aangevraagde kortingscodes worden niet verzilverd door de importeur.


%d bloggers liken dit: