Korting op GoSun zonneoven

Koken op zonlicht?

Jazeker! Wat kun je allemaal koken dan? Kijk hier wat je zoal kunt bereiden met een GoSun zonneoven. Er zijn ook verschillende maten zonne-ovens. Kijk voor meer informatie en kosten op www.gosuneurope.com.

Ik heb al een barbecue! Oh, echt? Wij ook, maar die nemen we niet mee in onze camper. Veel te smerig en te zwaar. Bovendien geeft het overlast op de camping.  Lees 4 redenen om niet te BBQen en 6 om hem weg te doen.

Dan moet het zeker tropisch warm zijn om te koken? Nee, kan zelfs met -20 graden. Als er maar (af en toe) zon is. Half bewolkt kan dus prima. Hoe werkt dat dan, koken op zonenwarmte? Nou, zo.

Korting

Tot eind 2019 krijg je op 5% korting maar liefst 10% korting op de prijs als je onze kortingcode gebruikt bij je bestelling in de webwinkel van importeur: www.gosuneurope.com! Vul de gegevens hier onder in en je krijgt je kortingcode toegestuurd op het email adres dat je hebt opgegeven. !!Ook op onze oude kortingscodes krijg je nu 10%!!

We vinden het fijn als je je ook inschrijft voor onze NO-MAD berichtgeving. Je krijgt dan een mail telkens als we een nieuw artikel posten. Je dingt als abonnee ook automatisch mee voor giveaway acties die we organiseren. Je wordt er dus nooit slechter van :). Je kunt je te allen tijde ook weer uitschrijven, maar we houden jullie natuurlijk liever bij ons…

Wil je je aanmelden voor NO-MAD bericht notificatie? (verplicht)

Wij worden niet betaald voor reviews of aanbevelingen. We bevelen alleen producten aan, die we zelf OK vinden. Wel verdienen we wat als jullie de kortingcode gebruiken. We krijgen dan een percentage van de verkoopprijs. Dit helpt ons bij de financiering van onze reizen. Zo hebben we er beide voordeel aan 🙂


Over NO-MAD

NO-MAD bevat informatie voor camperaars. We verwijzen naar bestaande bronnen of maken deze zelf. Verder schrijven we over Routes, Plaatsen, Natuur, Cultuur, Architectuur, Koken op zonnewarmte, Producten, Diensten, Foto-Videoapparatuur, Navigatie en Handige tips.

Sponsors

Wij krijgen inkomsten via sponsors, affiliate marketing en advertenties. Wij vermelden altijd of een item gesponsord is. Wij zijn echter geen roeptoeter. We voeren de besprekingen altijd geheel onafhankelijk uit en geven ons eigen oordeel.

Copyright

© Teksten: NO-MAD 2018 e.v.
© Beeldmateriaal: NO-MAD 2018 e.v.

Tekst overnemen? Linken?
Neem s.v.p. even contact op:
camper AT no-mad.nl

Translate »
%d bloggers liken dit: