Propaangas, waar tank je dat in Griekenland?

Als je wilt weten waar je in Griekenland propaangas kunt tanken, dan kan je dat met een beetje handigheid opzoeken in Google Maps, maar dan moet je natuurlijk wel een mondje Grieks praten anders begrijpt Google niet wat je zoekt. We hebben dus al voor jullie in het Grieks naar propaan vulstations gezocht en kregen dit resultaat.

Google Maps zoekt die trefwoorden overigens weer gewoon op in Google en vindt dan die combinatie van trefwoorden in de websites van bedrijven in Griekenland. Dan moeten die trefwoorden er natuurlijk wel instaan. Als ze ‘gas’ verkopen is dat wat anders dat ‘propaangas’. En ‘verkoop’ is wat anders dan ‘vullen’.

Maar goed, we hebben er een paar gevonden en misschien kunnen jullie je voordeel er mee doen.

Heb je aanmerkingen of aanvullingen, laat dat ons dan zeker weten. Die verwerken we graag!

Zie ook onze pagina over Bosnië, Kroatië en Servië: https://www.no-mad.nl/propaangas-vulstations-in-bosnie-kroatie-en-servie/

Zie ook onze pagina over Albanië, Kosovo; Noord Macedonië en Montenegro: https://www.no-mad.nl/propaangas-vulstations-in-albanie-kosovo-noord-macedonie-en-montenegro/

Heb je iets aan onze informatie gehad?
Dan zouden we het zéér waarderen als je dat wilt vermelden op je site of social media (liefst natuurlijk met een link naar deze pagina:)