NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Add more content here...
Home » Winactie camperwash
winactie camperwash - Pitstop Dronten

Winactie camperwash

De winactie is beëindigd. We hebben de winnaars inmiddels geïnformeerd. Mochten zij hun prijs niet willen verzilveren, dan wordt een andere winnaar getrokken.

Pitstop camperwash

Recent kregen wij bij Camper NO-MAD een nieuwe aanmelding voor onze camperwash database en zoals jullie weten, zijn wij altijd op zoek naar voordeeltjes die we onze abonnees kunnen aanbieden.

We krijgen van Bram van Pitstop Carwash in Dronten enthousiast twee maal 15 wasmuntjes om te verloten onder onze abonnees, zodat je gratis uitgebreid je camper kunt wassen in de meest campervriendelijke wasbox van NL (zeggen zij zelf, hè 🙂 ). Wel zo lekker als je net je camper van de stalling haalt en hij wel wat shine kan gebruiken. Dronten ligt ook nog eens lekker centraal in een van de twaalf mooiste provincies van Nederland!

Pitstop camperwash

Er staat een wasbox mét loopbrug voor je klaar, zodat je ook gemakkelijk je dak een goede poetsbeurt kunt geven.

Haal jij binnenkort je camper uit de stalling en kan die best een mooie shine gebruiken en wil jij 15 wasmunten scoren?
Dan hoef je NIETS te doen, ten minste… als je geabonneerd bent op ons blog. Dan doe je namelijk altijd automatisch mee met iedere winactie die wij organiseren. De winactie loopt tot eind april en op 1 mei benaderen we de winnaars via email.

Abonneer je!

Nog geen abonnee? Ga dan snel naar deze pagina en kijk ook gelijk eens rond op onze site.
We hebben reisverslagen, bespreken camper producten en -diensten, geven kortingen, organiseren winacties en bieden nuttige informatie voor camperaars (die we ook nog grotendeels zelf vervaardigen). Zoals bijvoorbeeld een kaart waarop je alle camper wasgelegenheden in Nederland kunt vinden, en in België en in Duitsland en nog héél veel meer nuttige info.
Kijk ook eens naar als onze facebook, twitter, instagram en youtube kanalen!

Fijn als je met ons mee wilt reizen en heel veel leesplezier op https://www.no-mad.nl

Heb je iets aan onze informatie gehad?
Dan zouden we het zéér waarderen als je dat wilt vermelden op je site of social media (liefst natuurlijk met een link naar deze pagina:)
Wil je weten wie wij zijn en wat we doen? Lees dan Over ons